Happy Birthday, TANNRE!

Exactly one year ago, the starting signal for the research project "The Transformation Potential of Inter-institutional Arrangements and the Norm of Sustainability in the Global Regime Complex for Food" was given. The TANNRE team looks back on an exciting and successful year.

The TANNRE team was given the opportunity to present the research project at various university events, for example at the FB 03 research day, at workshop on critical norm research with Dr. Stephan Engelkamp (King’s College London) and at the ZEU Working Lunch. The project was also enriched by exchanges with the project on interreligious dialogue at JLU and the project “Green Transformations in the Global South” (GreeTS) at TU Darmstadt.

In this sense, we would like to thank our cooperating partners for their lively and constructive support. Special thanks go to Prof. Andreas Klinke (Memorial University of Newfoundland), who visited us twice last year, and the principal investigators of GReeTS, Prof. Dr. Markus Lederer and Dr. Linda Wallbott (both TU Darmstadt).

We are now looking forward to the second TANNRE year, which will begin with the presentation of some first empirical results at the ECPR General Conference in Hamburg and at the DVPW Congress in Frankfurt.

birthday2.JPG                    birthday1.JPG