Personal tools

Digital World Cafe

14.00 - 14.15

14.15 - 15.45

Panel: Negotiation of Gender in the Digital Era. Chair: Laura Popa (Webex room 1)

Panel: Digitalisation of Culture. Chair: Clara Verri and Robin Probst (Webex room 2)

15.45 - 16.00

16.00 - 17.30

Workshop: To What Extent Can Post-Digitality Be Understood as “Life-World Hybridity”?, Dr. Luisa Conti (Friedrich Schiller University of Jena, Germany), PD Dr. Fergal Lenehan (Friedrich Schiller University of Jena, Germany),  Dr. Roman Lietz (Johannes Gutenberg University of Mainz, Germany)

17.30 - 18.00

18.00 - 20.00

Keynote Lecture: Hybridity and Economy, Prof. Dr. Andreas Langenohl (International Graduate Centre for the Study of Culture, Justus Liebig University Giessen, Germany)

Thursday, 24.06.2021

Friday, 25.06.2021

9.30 - 11.00

Panel: Home and Far-Away: Identity in Migration. Chair: Bettina Severin-Barboutie (Webex room 1)

Panel: Heritage-Making in Multiple Temporalities. Chair: Dries Bosschaert (Webex room 2)

11.00 - 11.15

11.15 - 12.45

Laboratory - Debate: Working with Concepts of Hybridity/Identity – Summary Reflections and Critical Impulses (Part I), Senior Research Fellow Doris Bachmann-Medick (International Graduate Centre for the Study of Culture, Justus Liebig University Giessen, Germany)

12.45 - 14.00

14.00 - 15.30

Laboratory - Debate: Working with Concepts of Hybridity/Identity – Summary Reflections and Critical Impulses (Part II), Senior Research Fellow Doris Bachmann-Medick (International Graduate Centre for the Study of Culture, Justus Liebig University Giessen, Germany)

15.30 - 15.45

15.45 - 16.15

Farewell Cafe

REGISTRATION

Register here for panels and workshops. Please click the registration form for the Keynote Lecture.

Contact: Laura.Popa@gcsc.uni-giessen.de, Clara.Verri@ggk.uni-giessen.de

Registration closed for the workshop To What Extent Can Post-Digitality Be Understood as “Life-World Hybridity”?