Personal tools

Alumnae & Alumni

Graphik_Alumni_2021_englisch

We congratulate all of you on the successful completion of your dissertation!
Regardless of what your plans are for the future, we would very much like to stay in contact with you. Furthermore, we would like to invite you to discuss your career path and offer insight into your occupational field within a workshop at the GGK/GCSC. We would be overjoyed to hear back from you!

After graduation, former members of the GCSC follow different career paths: A considerable amount of graduates stays in the field of research and teaching (55 %), while 12 % are working in academic management. Since 2010, more than 220 members have graduated and successfully launched a career.

Are you a GCSC-, IPP- or GGK-Alumnus or -Alumna yourself?

If so we would love to hear from you and keep you informed about the latest developments at the GCSC. Just subscribe to our newsletter and keep your contact information up to date so we can reach you:

Subscribe to our newsletter

Update your contact info

Alumni Pages

Get to Know Our Alumni

Stay in Touch

Are you an IPP-Alumnus or -Alumna yourself? If so we would love to hear from you and keep you informed about the latest developments at the IPP. Just subscribe to our newsletter and keep your contact information up to date so we can reach you: