Aktuelle Publikationen mit Mitarbeitern der Professur

Übersicht unserer aktuellen Publikationen

Referierte Fachzeitschriften

C. Funk (2018): “Forecasting the Real Price of Oil - Time-Variation and Forecast Combination”, Energy Economics, forthcoming.

D. Grabowski, A. Staszewska-Bystrova und P. Winker (2018): “Skewness-Adjusted Bootstrap Confidence Intervals and Confidence Bands for Impulse Response”, Functions AStA Advances in Statistical Analysis, forthcoming.

M. Lagemann und P. Winker (2018): „Soziale Kosten von Bildungsaspirationen bei Sekundarstufenschüler(inne)n ohne und mit Migrationshintergrund: Wenn die eigenen Aspirationen nicht denen der Freundinnen und Freunde entsprechen“, Zeitschrift für Erziehungswissenschaft, forthcoming.

J. Lüdering (2018): “Standing and ‘survival’ in the adult film industry”, Applied Economics, 50:16, 1812-1823, DOI: 10.1080/00036846.2017.1374542

H. Lütkepohl, A. Staszewska-Bystrova und P. Winker (2018): “Constructing Joint Confidence Bands for Impulse Response Functions of VAR Models – A Review”, Econometrics and Statistics, forthcoming.

N. Menold, U. Landrock, P. Winker, N. Pellner, C.J. Kemper (2018): “The Impact of Payment and Respondents’ Participation on Interviewers’ Accuracy in Face-to-face Surveys: Investigations from a Field Experiment”, Field Methods 30(4), forthcoming.

A.R. Sathyan, C. Funk, T. Aenis, P. Winker und L. Breuer (2018): „Sensitivity Analysis of a Climate Vulnerability Index - A Case Study from Indian Watershed Development Programmes”, Climate Change Responses 5(1), doi:10.1186/s40665-018-0037-z. OA (http://rdcu.be/FFP6)

A.R. Sathyan, C. Funk, T. Aenis und L. Breuer (2018): „Climate Vulnerability in Rainfed Farming: Analysis from Indian Watersheds”, Sustainability 2018, 10(9), 3357; doi.org/10.3390/su10093357

(2017)

D. Grabowski, A. Staszewska-Bystrova und P. Winker (2017): “Generating prediction bands for path forecasts from SETAR models”, Studies in Nonlinear Dynamics & Econometrics, forthcoming. Doi: 10.1515/snde-2016-0066.

S. Multsch, D. Grabowski, J. Lüdering, A.S. Alquwaizany, O.A. Alharbi, K. Lehnert, H.-G. Frede, P. Winker, L. Breuer (2017): „A practical planning software program for desalination in agriculture - SPARE:WATERopt”, Desalination 404, 121-131.

Diskussionspapiere

D. Lenz und P. Winker (2018): “Measuring the Diffusion of Innovations with Paragraph Vector Topic Models“, MAGKS Joint Discussion Paper Series in Economics No. 15-2018, Marburg.

H. Lütkepohl, A. Staszewska-Bystrova und P. Winker (2018): “Constructing Joint Confidence Bands for Impulse Response Functions of VAR Models – A Review”, DIW Discussion Papers 1762, Berlin.

H. Lütkepohl, A. Staszewska-Bystrova und P. Winker (2018): “Constructing Joint Confidence Bands for Impulse Response Functions of VAR Models – A Review”, Lodz Economics Working Papers 4/2018, Lodz.

Konferenzpapiere

D. Lenz, C. Schulze und M. Guckert (2018): „Real-time Session-based Recommendations Using LSTM with Neural Embeddings“, 27th International Conference on Artificial Neural Networks – ICANN 2018, Rhodes, Greece, October 4-7, 2018, Proceedings, Part II.

abgelegt unter: Ökonometrie, Statistik