Final Report and Project Completion

After more than three years, the TANNRE project ended in 2021. The final report will be publicly accessible on the website of the Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library (TIB).

The research project “The Transformation Potential of Inter-Institutional Arrangements and the Norm of Sustainability in the Global Regime Complex for Food” (TANNRE) was funded by the German Federal Ministry for Education and Research (BMBF) under grant number 031B0229. TANNRE started in August 2017 and was completed in January 2021.

The research team is gratefully looking back to lively exchanges and discussions during meetings, workshops and panels, valuable input from the two-day international workshop in November 2018, and new empirical insights from expert interviews and research stays.

A comprehensive list of the project findings on the norm of sustainability in the global regime complex for food can be found here on the website.

We would like to express our gratitude to all our project partners and supporters and look forward to future projects and exchange.

TANNRE logo