In the GGL, doctoral projects are embedded in topic-oriented research. Admission is international, and teaching is carried out in the English language. In association with the GGL the medical faculties offer a PhD – MD/PhD programme.

Immigration office - Job opportunities and regulations for international doctoral students

Question & Answer session with the Ausländerbehörde (Immigration office) and Agentur für Arbeit (Job Agency) for international job seekers: Perspectives and legal structures.

Time: 13:00 - 14:30

Venue: Seminar room

Held by: Gerald Menche (Ausländerbehörde), Christine Schramm-Spehrer and Iris Heilgendorf (both Agentur für Arbeit Giessen)

All the international students who attend the GGL Career Day have the possibility to participate in the workshop offered by the immigration office. Mr. Gerald Menche, head of the Ausländerbehörde Gießen, will give you an introduction to the most important aspects about working in Germany. Afterwards you will have time to ask questions which will be answered in a question & answer session. Ms. Schramm-Spehrer and Heilgendorf will add important advise on how to use your strengths and plan your career in Germany.

There is a maximum of 15 places, first come first serve, so don't forget to register on time!

This event is fully booked!