In the GGL, doctoral projects are embedded in topic-oriented research. Admission is international, and teaching is carried out in the English language. In association with the GGL the medical faculties offer a PhD – MD/PhD programme.

Our Guests

We are proud to welcome back our alumni for our Life Science Bridges networking event.
Mr/MsNamePositionEmployer
Mr. Fazal Adnan Assistant Professor National University of Sciences & Technology, Islamabat (Pakistan)
Ms. Magda Basiewicz Review Officer Biotechnology and Biological Sciences Research Council, Swindon (UK)
Mr. Edmilson Oliveira Filho Postdoctoral Fellow Oswaldo Cruz Foundation, Recife (Brazil)